Your browser is not supported. Please use IE 8 or above.

Bulgaria

Local Business - Global Network ®

Посетете дружество

Добре дошли в BNI, най-голямата организация за бизнес препоръки в света! В 68 държави по света са създадени 7200 BNI дружества, които обединяват над 190 000 члена от цял свят. Членовете на BNI играят ролята на маркетинг екип за другите членове на групата с цел осигуряване на стойностни бизнес препоръки.

Най-добрият начин да разберете как работи BNI е да посетите среща. Посетителите могат да присъстват САМО на две срещи (два пъти в едно и също дружество, или по един път в две различни). След това трябва да вземат решение да се присъединят. Посетителите НЕ могат да рекламират бизнеса си в дружество, в което тяхната професия вече е представена. Не е задължително да имате покана, за да посетите дружество, но е най-добре да се свържете с Президента на дружеството преди посещението.

Използвайте картата, за да намерите дружествата.

Моля имайте предвид, че някои дружества се срещат на едно и също място. Използвайте лупата и стрелките, за да намерите местата на срещите.

Легенда

Синьо: 1-9 дружества
Жълто: 10-99 дружества
Червено: 100-999 дружества
Лилаво: 1000 и повече дружества

 

Действаща група Основна група Потенциална група
https://www.facebook.com/bnibulgaria/ BNI

Copyright BNI. All Rights Reserved. All company names, product names logos included here may be registered trademarks or service marks of their respective owners.